Der er en tidløs kvalitet ved arkitektur, der er i harmoni med omgivelserne. Rockpanel Nordic er fremstillet af op til 50 % genvundet materiale og kan genanvendes i det uendelige. Dermed bidrages til en mere cirkulær industri.

Fordele ved Rockpanel Nordic

01

Stor designfrihed

Rockpanel Nordic hjælper med at gøre dine kreative ideer til virkelighed. Du kan bøje, perforere, fræse eller skære pladerne i den størrelse eller form du ønsker. Ved at lege med billeder, teksturer, lys og skygger, kan du give din bygning liv på helt nye måder. Og da Rockpanel plader ikke påvirkes af fugt, er det ikke nødvendigt at behandle dem bagefter.

02

Holdbarhed

Rockpanel Nordic har en bekræftet levetid på 50 år af et uafhængigt organ (ETA), hvilket giver dig større økonomisk værdi på lang sigt. Det er en stor fordel for bygningsejere, som ellers kan stå over for årtiers besvær og udgifter til vedligeholdelse.

03

Brandsikkerhed

Det er en simpel kendsgerning: sten brænder ikke. Det gør Rockpanel Nordic facadebeklædning brandsikker uden tilsætning af brandhæmmende midler, og de vil levere de samme sikkerhedsfordele i årtier fremover uden efterbehandling.

04

Hurtig og nem montage

Rockpanel Nordic plader er robuste, men alligevel fleksible og lette, hvilket gør dem nemme at montere ved hjælp af standardværktøj, der også anvendes til træ. Du kan også vælge mellem et stort udvalg af fastgørelser som skjulte, diskrete eller tydeligt synlige for at give dit design et ekstra twist.

05

Bæredygtighed

Rockpanel Nordic er fremstillet af vulkansk sten (basalt) og op til 50 % genvundet materiale. Gennem vores genanvendelsesservice, Rockcycle®, kan vi tage stenuld retur fra bygge-, renoverings- og nedrivningssteder med henblik på genanvendelse i et lukket kredsløb til fremtidige stenuldsprodukter.