Case Studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Bygningstyper

Projekttyper

Varemærker

Lande

Produkter

We can't find any results that match your search

20240228 RW-RP PHO 2755
Boliger: etagebyggeri

Innovativ facadebeklædning er perforeret for at skabe et unikt udtryk

I Sverige, lige vest for Linköpings centrum finder du Vallastaden - et af Sveriges mest spændende kvarterer. Kvarteret blev bygget med en vision om at være en kreativ arena for nysgerrig og innovativ byudvikling.

20240206 RW-RP PHO 2702
Kontor

Facade med farvespil skaber blikfang på kontorhotel

På Lupinvej 5 i Hobro er en slidt kontorbygning forvandlet til et tidssvarende kontorhotel med et kontrastfyldt facadeudtryk, der er designet til at give liv til landskabet.

20240108 RW-RP PHO 2681
Skoler & universiteter

“Patchwork-facader” med Rockpanel Colours

Ved hjælp af forskellige nuancer af Rockpanel Colours opnår Jules Guesde-skolen i Lyon i Frankrig en munter oglegende facade der passer godt til skolen.

20240102 RW-RP PHO 2673
Boliger: etagebyggeri

Industriområde i Sundsvall i Sverige omdannes til attraktive lejeboliger

Norra Kajen i Sundsvall er ved at blive omdannet fra et træindustriområde til et attraktivt boligområde. Her har Heimstaden opført 360 nyproducerede lejeboliger i to kvarterer med fokus på at skabe et levende bymiljø med velafbalanceret arkitektur.

20231127 RW-RP PHO 2630
Skoler & universiteter

Stærke farver og solide facader til skole ved havet

På en norsk ø, omgivet af hårdt vejr og unik natur, har en skole fået en spændende ny tilbygning. Haramsøy skole på Haramsøy i Ålesund kommune i Norge, har fået en betydelig opgradering, som både gavner skoleeleverne, men også lokalsamfundet som multihal.

20231122 RW-RP PHO 2618
Andet

Norsk kulturhus med facade forankret i fjord og fjeld

Nynorskhuset er et kulturhus, der samler teater, NRK, koncerter og restaurant under ét og samme tag midt i Førde centrum. Med det tilstødende udendørsområde Nynorskpladsen var målet for både arkitekter og entreprenører at gøre Nynorskhuset til et nyt midtpunkt i byen og skabe et mødested for alle.

Indlæs mere