Case Studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Bygningstyper

Projekttyper

Varemærker

Lande

Produkter

We can't find any results that match your search

HERO
Case Study Børnehaven Smilehullet
Rockpanel Colours
RAL9010 604 8
Special colours: 
NCS s 3010-Y30R
NCS s 3020-Y30R
Andet
18 nov 2021

Legende facadedesign sikrer daginstitution i øjenhøjde

I daginstitutionen Smilehullet, der har åbnet dørene for vuggestue- og børnehavebørn i Beder, er leg og kreativitet inviteret ind i facaden. Den kompakte bygning med vinduer i forskellige højder er udstyret med robuste facadeplader i tre jordnære farver, der bidrager til det kreative udtryk.

Læs mere
Rockpanel Woods 
Case study Valburg Nederland
Andet

Multifunktionelt hus med grafisk mønster og Rockpanel Woods facade passer perfekt ind i omgivelserne

I Valburg i Holland, en landsby med mindre end 2000 indbyggere, er der opført et helt nyt multifunktionelt hus. Multihuset kunne lige så godt have ligget i en større by. Ved hjælp af et grafisk mønster med fire forskellige Rockpanel Woods designs, som er afbrudt af sorte linjer, lykkedes det arkitekterne at få bygningens facade til at harmonere perfekt med omgivelserne.

Læs mere
Case Study France Rodeilhac 
Rockpanel colours
Boliger: etagebyggeri

Modernisering af alment boligbyggeri med elegant og holdbar facadebeklædning

Det almene boligselskab Toulon Habitat Méditerranée udlejer boliger til en stor del af indbyggerne i den franske region Toulon. Et af deres lejlighedskomplekser, som er beliggende i Toulons historiske centrum, har fået et helt nyt udtryk. Den anvendte Rockpanel facadebeklædning gjorde det nemt for arkitekten at kombinere kreativ frihed med en fremragende holdbarhed.

Læs mere
Case Study Rockpanel La Madeleine
Rockpanel Woods
Boliger: etagebyggeri

Nyrenoveret alment boligbyggeri skaber inspirerende omgivelser i La Madeleine i Frankrig

I La Madeleine, nord for byen Lille i Frankrig, finder man et alment boligbyggeri, som er renoveret med både Rockpanel Woods beklædning og ROCKWOOL isolering. Denne kombination af stenuldsprodukter gør bygningen brandsikker, energieffektiv og klædt på til fremtiden.

Læs mere
Rockpanel case study blauwe stad 
Rockpanel Woods Slate Oak
Boliger: enfamiliehuse

Stærk og holdbar Rockpanel Woods facade beskytter moderne privatbolig

En træfacade, der kan holde til det landlige og vandrige område omkring søen i Blauwestad i Holland? Ja, det kan godt lade sig gøre – det viser Rick Beekhuis og Lonneke Groteboer med deres nyopførte bolig.

Læs mere
Rockpanel Case Study Oudsbergen Belgium
Rockpanel Woods Beuken
Boliger: etagebyggeri

Ensartet facade til fire sammenhængende boliger med Rockpanel Woods

I Oudsbergen i Belgien ligger der et moderne nybyggeri, smukt placeret i det grønne landskab. Bag den ensartede facade gemmer der sig fire lejligheder med udsigt over den bagvedliggende skov og eng. Facaden i stueetagen er beklædt med Rockpanel Woods, hvilket får de fire boliger til at ligne én bygningsvolumen med en visuel kontinuitet.

Læs mere
Indlæs mere