Case studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Bygningstyper

Projekttyper

Varemærker

Lande

Produkter

We can't find any results that match your search


HERO
Rockpanel Case Study
Rockpanel Stones Mineral Silver
Tekniska Museet, Maskinhallen
Andet

Med en væg- og loftsbeklædning skabt af vulkanske sten minimeres støjen og kulturarven beskyttes på Teknisk museum i Stockholm

Maskinhallen er Teknisk museum i Stockholms største udstillingshal. I 2021 gennemgik den bevaringsværdige bygning en omfattende renovering, hvor bl.a. den indvendige loft- og vægbeklædningen blev udskiftet. AIX arkitekter AB fik opgaven med at projektere renoveringen og finde et nyt materiale til dette.

Læs mere
Rockpanel Case Study 
Porteum Lelystad
Rockpanel Colours
RAL 3001 
RAL 1032 
RAL 7016 
RAL9005 
RAL 0706075
Skoler & universiteter

En regnbue af Rockpanel Colours til campus Porteum.

Det kan nogle gange være skræmmende at finde rundt på en ny skole. Især sammen med næsten 3.800 andre elever. Den helt nye campus Porteum i Lelystad i Holland har fundet en kreativ løsning på dette problem. De seks skoler, der udgør campus, har fremhævet deres egen markante farve med Rockpanel Colours facadebeklædning.

Læs mere
Rockpanel Case Study Park070
Rockpanel Natural
Boliger: etagebyggeri

PARK 070: Et unikt boligprojekt ovenpå et beskyttelsesrum

Park070 er et blomstrende, grønt boligområde med fokus på bæredygtighed, som ligger, hvor det tidligere CBS-kontor (det centrale statistikbureau i Holland) befandt sig. Efter lang tids forsømmelse giver Park070 området et nyt og brugbart formål.

Læs mere
Rockpanel Case Study
De Wadloper
Rockpanel Colours RAL 7015 en RAL 9002
Boliger: etagebyggeri

Luksuriøst spil med linjer skaber fornyelse i en bydel af Lelystad

Boligselskabet Centrada har afsluttet fornyelsen af Zuiderzeewijk, den ældste bydel i Lelystad (Holland). Lejlighedskomplekset De Wadloper består af tre komponenter af forskellig højde og har 45 lejligheder på ca. 67 kvadratmeter.

Læs mere
Rockpanel Case Study
Rockpanel Woods Custom
Trio towers manchester
Boliger: etagebyggeri

Rockpanel fornyer tre højhuse, der nu fremstår som en hyldest til Manchesters fortid

Rockpanel facadebeklædning er blevet brugt ved totalrenoveringen af tre højhuse fra 1960'erne, hvilket har resulteret i en moderne, fremtidssikret transformation af de 186 boliger.

Læs mere
Rockpanel Case Study
Soendervig Vandvaerk
Rockpanel Stones Mineral Rust
Rockpanel Stones Concrete Platinum
Rockpanel Colours RAL 7016
Industri

Facadedetalje sætter kronen på vandværket

Selvom Søndervigs spritnye vandværk er designet til at falde diskret ind i det vestjyske landskab, byder facaden på en elegant detalje. Byggeriet er nemlig beklædt med robuste facadeplader, herunder de perforerede af slagsen, der med bagvedliggende LED-lys lyser op i de mørke timer.

Læs mere
Indlæs mere
Image for the link to the Reference Locator