Rockpanel var meget glade for at være blevet udvalgt til denne topmoderne lavenergi-luksusbolig, der ligger på en spektakulær grund på 2 hektar i et smukt landskab i det sydlige England. 

Ejendommen er LEATHWAITE®'s arbejde, en prisvindende ejendomsudviklings- og bæredygtig byggevirksomhed, der har forpligtet sig til at udvikle og bygge boliger, der er gennemtænkt designet til den moderne livsstil, samtidig med at deres miljøpåvirkning minimeres. De indfører moderne arkitektur, design og konstruktionsmetoder og anvender passive principper understøttet af den nyeste vedvarende teknologi for at opnå en "A-vurdering" for energieffektivitet og miljøpåvirkning (CO2) for alle deres nye boliger.  

Anvendte produkter:

Rockpanel Woods (Rhinestone Oak), Rockpanel Colours (RAL 9010)

1/6
Jon Moon, administrerende direktør hos LEATHWAITE® fortæller: " Rockpanel blev valgt som et af beklædningsmaterialerne på grund af dets høje ydeevne. Det store udvalg af Rockpanel-designs med en kombination af farver og træsorter var perfekt til at udtrykke det moderne designsprog. Holdbarheden, brandklassen og de bæredygtige egenskaber understøttede alle valget af Rockpanel som beklædningsløsning."
Rockpanel Case Study
Rockpanel Woods Rhinestone Oak
Rockpanel Colours RAL9010
Hunters Hill

Anvendte produkter: